Mindfulness Randers

Vil du gerne lære nogle teknikker til at være mere fokuseret på dit job og i din hverdag? Lære at få mest muligt ud af din tid? Have mere overskud? Kunne du godt tænke dig at være mere nærværende og til stede i nuet, opnå en højere livsglæde, huske bedre, få nogle teknikker til at håndtere stress og bekymringer og meget mere? Så er mindfulness Randers helt sikkert noget for dig.

I min psykologpraksis i Randers benytter jeg mindfulness til at behandle for eksempel angst, depression, stress og smerter, så du får du nogle redskaber, som du kan udbygge og bruge hele livet

pige-pa-gynge
trae

Om mindfulness

Mindfulness handler om at øve sig i at være i nuet og ikke bekymre sig om fremtiden eller være optaget af at bearbejde fortiden. Mindfulness er en form for opmærksomhedstræning, hvor man prøver at være 100% til stede i nuet.

Ved at inddrage mindfulness kan du lære at blive bedre til at iagttage og beskrive dine tanker, følelser, fornemmelser og reaktioner, uden at du nødvendigvis skal lave om på dem. Og du kan lære at acceptere tingene, som de nu engang er uden at skulle tage stilling til, om det er godt eller skidt.

Ved at ændre på den måde, som du forholder dig til dine egne tanker og følelser, får du et større overblik og fleksibilitet i din hverdag.

Hvad kan du opnå ved mindfulness?

Mindfulness handler om at træne opmærksomheden og være mere til stede i nuet. I stedet for at bekymre dig om, hvad der vil ske, eller hvad der er sket, vil du med mindfulness i Randers blive trænet i at reagere mere hensigtsmæssigt på, hvad der sker lige nu, uanset om det er godt eller skidt, og ikke være i fortiden og bekymre dig om fremtiden

Den nyeste forskning viser, at mindfulness påvirker hjernen, så du blandt andet husker bedre og får større evne til at fokusere og tænke kreativt. Derudover er der påvist en psykologisk effekt af træningen ved stress, angst, depression og kroniske smerter. Behandling med mindfulness medfører ikke alene ændringer i følelser, tanker og adfærd, men også i den hjerneaktivitet der ligger til grund for indlæring, hukommelse og selvbillede.

Mindfulness styrker generelt vores evne til at være mere nærværende, opnå og bevare den indre ro og opnå en højere livsglæde og et bedre alment helbred.

Mindfulness hos Randers Psykolog vil være en vej til

 • At øge opmærksomheden
 • At leve i nuet
 • At få mere energi
 • At opleve den indre glæde
 • At tackle stress
 • At opnå større nærvær
 • At finde sin indre ro og balance
 • At håndtere smertefulde tanker
 • At finde accept
 • At øge koncentrationsevnen
 • At få en bedre nattesøvn

Træn din opmærksomhed med mindfulness

Som psykolog i Randers inddrager jeg i min praksis mindfulness som en del af behandlingen af for eksempel stress, angst, depression eller kroniske smerter.

Mindfulness skal ses på samme måde som opbygning af en god kondition, hvilket vil sige, at det kræver tålmodighed og vedligeholdelse. Det er derfor vigtigt og afgørende, at mindfulness bliver trænet fast derhjemme, for at det reelt har en virkning.

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information omkring mindfulness Randers, og hvad jeg ellers kan tilbyde dig, er du velkommen til at ringe eller skrive og booke en tid. Du kan ringe på telefon 53 60 08 94 eller sende en mail til dionnepedersenpsykolog@gmail.com. Jeg ser frem til at høre fra dig!